Groepsbellen met een inbelnummer

Het komt wel eens voor dat je met meerdere personen een telefoongesprek wilt voeren. Door gebruik te maken van het Easyconference inbelnummer kan jij groepsbellen met jouw collega’s. Een groepsgesprek opzetten is heel gemakkelijk en kan zowel met een vaste als met een mobiele telefoon. In dit artikel leggen wij jou uit hoe je gemakkelijk kan groepsbellen.

Groepsgesprek met een inbelnummer

Door gebruik te maken van het telefoonnummer 0900-1970 kan jij gemakkelijk groepsbellen. Het werkt erg eenvoudig, de organisator van het groepsgesprek bedenkt een 4 cijferige code (bijv. 1065) en geeft deze code door aan de deelnemers van het groepsgesprek. Op hetzelfde tijdstip belt iedereen 0900-1970. Volg het keuzemenu en voer de 4-cijferige code in. Vervolgens worden de bellers toegevoegd aan het groepsgesprek met code 1065.

Wat kost groepsbellen

Groepsbellen is erg goedkoop en kost €0,15 per minuut. De premium telefoonverbinding zorgt voor een optimale geluidskwaliteit zodat iedereen goed kan deelnemen aan het groepsgesprek. Het gesprek kan je zelf op elk moment beëindigen door de verbinding te verbreken.

Uitleg groepsbellen

1

Spreek een code
en tijdstip af

met de deelnemers
van de vergadering

2

Elke deelnemer belt
naar 0900-1970

€ 0,15 per minuut
+ starttik van 4,5 cent

3

Deelnemers toetsen
de code in

zo simpel is het,
vergaderen maar