Eenvoudig telefonisch vergaderen doe je zo!

Geen gedoe meer met moeilijke handleidingen, lees hieronder een gemakkelijke uitleg over telefonisch vergaderen.  Soms wordt het plannen van een conference call onnodige moeilijk gemaakt. Bij EasyConference is het tegenover gestelde waar. Er is een simpel systeem ontwikkeld waarmee je direct en eenvoudig online een telefonische vergadering kan plannen. In een paar eenvoudige stappen heb je die vergadering zo gepland.

Opzetten van de vergadering

Voor het plannen van een telefonische vergadering hoef je je niet eerst aan te melden of een reservering te plaatsen. Via onze website kan je direct een vergadering in plannen met onze handige planning tool. Hier vult je eerst je eigen gegevens is, daarna verzin je een eigen bedachte 4-cijferige code die je invoert. Deze gaan de deelnemers gebruiken om op het afgesproken tijdstip van de vergadering in te kunnen bellen. Vervolgens vul je de datum en de tijd van de vergadering in, hier kunnen ook eventueel opmerkingen aan toegevoegd worden. Als laatste kan je de deelnemers uitnodigen door hun email adres in te voeren. Zo gauw je op verzenden klikt zijn de deelnemers uitgenodigd! Je hoeft hier zelf verder niks meer aan te doen.

En hoe dan verder?

Op het moment dat je via de website de vergadering hebt gepland, krijgen de deelnemers een email. Hierin staat precies uitgelegd van wie de uitnodiging komt, hoe het in zijn werk gaat, wanneer en hoe laat de vergadering is en natuurlijk ook de 4-cijferige code die moet worden gebruikt voor het inbellen.

De vergadering starten

Als het moment van de vergadering dan is aangebroken, kan je de vergadering starten. Om de vergadering te kunnen starten moet je zelf eerst bellen naar 0900-1970. Hier krijg je een keuzemenu te horen. Voor het starten van de vergadering moet er voor optie 1 gekozen worden.  Voer hier de 4-cijferige code in die je zelf hebt bedacht, deze code zorgt voor de toegang tot de vergadering.  Alle andere deelnemers bellen op hetzelfde moment ook naar 0900-1970 en vullen dezelfde code in die ze via de email hebben ontvangen. Doordat iedereen dezelfde code invoert komt iedereen in 1 groep terecht en kan de vergadering beginnen!

Buitenlandse deelnemers

Zijn er buitenlandse deelnemers aan de vergadering? Ook deze kunnen gemakkelijk inbellen tijdens een conference call. De procedure is in principe precies hetzelfde als bij nummers uit Nederland, alleen buitenlandse deelnemers bellen niet naar 0900-1970 maar naar een apart nummer afhankelijk van het land van herkomst. Zie voor meer informatie buitenlandse inbelnummers

1

Spreek een code
en tijdstip af

met de deelnemers
van de vergadering

2

Elke deelnemer belt
naar 0900-1970

€ 0,15 per minuut
+ starttik van 4,5 cent

3

Deelnemers toetsen
de code in

zo simpel is het,
vergaderen maar